lovisasundin.blogg.se

2013-12-31
11:38:03

2013

Tänkte berätta lite om mitt braiga år 2013. Det har hämt mycket spännande och roliga grejer.

Häst. Jag har fått en helt egen höst, diesel. Fick honom den 15 mars 2013. Det är faktiskt det bästa som hänt mig.

Utomlands. Jag åkte utomlands med min underbara pojkvän och några till. Vi åkte till Turkiet.

Tove. Praoade på mitt stall förra vintern och då lärde jag känne en tjej där Tove. Vi var sjukt bra kompisar på en gång, och är fortfarande det. Vi står med hästarna i samma stall också. 

Gymkort. Har velat haft ett gymkort sjukt länge och så fick jag ett av mamma. Lite små kärlek till henne.

Fest. Har varit på lite tokiga fester med min underbara Tove. Sundby, hemma hos mig, hos henne, nån vid stallet..

Fjällen. Är ju nu i fjällen dem sista dagarna på 2013. Så det är underbart!! Tycker det är sjukt kul att vara i fjällen. Men jag brukar mest vara i Funäsdalen, men i år blev det Vemdalen.
2013-12-31
11:37:56

Toppstugan

Sitter nu i toppstugan och dricker en varm choklad. Är väldigt frusen så det är riktigt gott. Åkt ett åk för det känns som att det är någon som sticker in en kniv i benet på mig.. Kul att man kan åka när man betalat mycket pengar för att åka..

Men sitter här och väntar in dem andra så Ska vi käka lunch :)2013-12-30
22:21:39

30/12-13

Snart är det nyårsafton och då kommer det nya året, 2014!! Tänkte berätta lite planer jag har inför detta år.

Börja tävla. Jag ska börja tävla med diesel nu i vår och tävla hela året. Jag har inte åkt iväg någon gång och tävlat med honom, bara gjort små grejor på granstallet. Vi ska börja med pay and jump, sen lätta dressyr program. Så får vi se hur bra det går för honom.

Börja träna. Har köpt ett gymkort för kanske 1-2 månader sedan. Jag kommer igång och tränar och sedan blir jag sjuk.. Men nu jävlar ska jag inte bli sjuk och kan träna. Målet är 3-4 dagar i veckan.

Lära diesel. Jag ska börja lära diesel inom ridningen. Tex, enkla galoppombyten, bakdelsvändning, ryggning i form, skenkelvikning. Ska bli riktigt kul.

London. Jag ska till London med familjen. Då ska det shoppas. Vi åker dit för att fira min mammas födelsedag. Så ska bli riktigt mysigt!!

Åka utomlands. Måste börja spara pengar för vill verkligen åka utomlands med pojkvännen och några kompisar. Vet inte vart jag vill åka men inte till Turkiet då jag vart där 2 år i rad..

Jobb. Jag måste verkligen att kämpa för att kunna få ett jobb. Måste verkligen få in mera pengar. Får in lite extra i månaden bara då jag hjälper till att rida en häst i stallet.