lovisasundin.blogg.se

2014-03-15
16:00:24

Ett år med diesel!

Som ni kanske redan fattat på rubriken så har jag haft diesel i 1 HELT år idag. Det är faktiskt helt sjukt hur fort tiden går. Känns som att jag fick hem honom igår!! Det har hänt så himla mycket sen jag fick honom. Blir helt tokig att tänka hur fort tiden gått. 

 Skojade med pappa att köpa en tårta och när han han kom till stallet idag så hade han köpt en tårta, glanssprey och ett täcke till fluffisen.

GLAD TJEJ<3Lite bilder under året !!

2014-03-15
10:18:04

Runsten<3

Det roliga som nu kommer att hända på denna blogg är att jag och Tove ska flytta våra hästar till runsten. Helt sjuk? Ja vadå mina föräldrar älskar mig och vill att jag utvecklas med diesel. 

ska bli så roligt att komma till ett seriöst stall med tävlingar och ett lite mera engagemang i stallet. Känns som att nu kommer man verkligen kunna utvecklas. Man har tillgång till såna bra träningar och ridmöjligheter så jag dör. 

Men igentliggen är det inte så stor skillnad om man tänker på hur lite man får för sina pengar här. 

Jag och Tove började flytta grejer förra helgen då jag ska till London snart och kommer hem dagen innan vi flyttar :)2014-03-14
20:40:09

FREDAG

Har precis käkat en underbart god middag med hela la familia! Super gott kan jag säga er. Grillad kyckling med stekt potatis. Låter gott? Jaa! 

Så nu sitter jag i soffan och kollar gossip girl. Ska väl snart sova då jag ha morgonfodringen imorgon bitti. Kul? Nej.. Men snart så slipper jag det!


Undrar ni nu varför? Jag ska berätta för er imorgon! Håll ut. Denna förändring kommer få bloggen på topp!