lovisasundin.blogg.se

2014-01-31
12:22:19

Bild!

Sitter nu i skolan helt själv då min kompis dissade och drog hem istälelt för att vara kvar här. Vi skulle redovisa en bild som vi gjort idag så får se hur det går. Men jag måste va kvar här för vill inte få frånvaro. Värsta jag vet! Vad tyker ni om det?? Men det här komemr gå fort så snart kan jag åka hem och börja fixa mig. För ikväll blir det ut med pojkvännens familj ju. Ska bli mycket mysigt.
 
Hade prov nu på morgonen idag och jag tror det gick bra. Jag skrev på allt och det kändes ändå väldigt bra när jag lämnade in det. Men jag tror alltid att jag inte kan men jag kan igentligen.. Men eftersom det är om hästar så är allt ganska logiskt när man tänker igenom frågorna.
 
Slänger in en suddig bild när jag hoppade en meter med lilla gubben :D
 
 
 
 
2014-01-31
07:31:21

God morgon !

Sitter nu i bilen på väg till Älvsjö där mamma släpper av mig. Så blir det iväg till skolan. Har två bildlektioner och sedan ett prov.. Har inte pluggat mycket på det men hoppas jag klarar det! Mamma var tvungen att in och tanka så sitter här och värmer mig. Idag ska jag och pojkvännen ut och käka med hans familj och sen kolla på Galenskaparna. 

Så mamma och pappa ska ta diesel idag. Känns konstigt att inte åka dit idag faktiskt :D2014-01-30
20:42:45

SHIT!!

Hej mina underbara läsare som fortfarande läser min blogg även jag har varit så himla dålig på att blogga nu i typ 1 vecka?? Blev som en liten bloggpaus. Men nu jädrans ska jag få upp denna underbara blogg på topp! Så hoppas ni fortfarade hänger kvar här. Tänkte bara medela lite om vad som har hänt under dem här dagarna. 
 
Var tjejmiddag hos underbara Tove  där Josefin och Daniella kom. Det var hur mysigt som helst. Måste verkligen göras om. Sen har jag haft skola denna vecka som har sugit.. Men vad ska man inte göra. I tisdags var jag i skolan med lill killen och försökte kvala in till skol sm. Men min lärare dömde som en kratta så jag kom sist?? Har kollar på viden min pappa har filmat om och om igen och jag gör inte mer fel än vad dem andra gjorde.. Men aja, Jag vet att hon favoriserar så stort och jag är inte bäst hos henne. sen igår så har diesel börjat skuta rygg, så idag masserade tove honom för första gången och hon kände att det var lite konstigt på ett ställe så ska åka till klinik med honom. Så man får hoppas att det inte är något allvarligt. Sen har jag gått och blivit svart hårig. Det var inte meningen att det skulle bli så men trivs i det jätte bra :D
 
Ja men hur har ni haft det?? Tråkigt utan min bloggning?! Har varit lite skönt med en paus men saknar verkligen alla gulliga komentarer och bara få skriva ut sig här!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder på hur veckan har varit. Ska försöka lägga ut vieon på när jag tävlar också så ska ni få se. Kul då att få höra vad ni tycker!!